KoolNews Interview

1.Πως γεννήθηκε η ιδέα του fashion blog σας?

Εύα:Το blog είναι μια προσωπικό υπόθεση.Περνώντας πολλές ώρες μαζί με την αδερφή μου και τις περισσότερες φορές έχοντας ως συζήτηση θέματα σχετικά με τη μόδα αποφασίσαμε να καταγράψουμε κάπου όλα εκείνα που μας αρέσουν.Κάπως έτσι ξεκινήσαμε να φωτογραφίζουμε τα καθημερινά μας looks για να προτείνουμε στα κορίτσια πως να συνδυάζουν τα ρούχα τους και να γράφουμε για τα τελευταία fashion & beauty trends.

Tι μπορεί να βρει κανείς μέσα?

Εύα:Το www.sisterhoodk.gr έχει πολύ μόδα,ομορφιά και diy προτάσεις.Μπαίνοντας κάποιος στις σελίδες του μπορεί να δει τις δικές μας στιλιστικές επιλογές-το street style μας- tips ομορφιάς και reviews καλλυντικών προϊόντων που δοκιμάσαμε καθώς και videos με πολλές ιδέες για μεταποιήσεις ρούχων.Και όσοι αγαπούν να διαβάζουν για τον έρωτα και τις σχέσεις θα βρουν και κάποιες σκέψεις μας καταγεγραμμένες.
Ένα προσωπικό ημερολόγιο λοιπόν με όλα εκείνα που αγαπάμε.

Πως είναι η εμπειρία εδώ και δυο χρόνια?

Τίνα:Πολύ όμορφη.Είναι βέβαια καθημερινός αγώνας που θέλει αφοσίωση και συνέπεια.Πρέπει να ψάχνεσαι,να ενημερώνεσαι για οτιδήποτε καινούργιο,να έχεις πάντα κάτι ενδιαφέρον να γράψεις και να πεις.Όταν βλέπεις όμως ότι η δουλειά σου αναγνωρίζεται παίρνεις δυνάμεις και προχωράς. Για εμάς ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε ως χόμπι και εξελίσσεται ως επάγγελμα.Έχουμε κάνει αρκετές συνεργασίες με εταιρείες που μας εμπιστεύτηκαν για να προωθήσουμε το προϊόν τους.Όταν είσαι γνώστης,κάνεις κάτι με αγάπη και μεράκι δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανταμειφθούν οι κόποι σου.

Η αγάπη σας για τη μόδα ήταν κάτι που είχατε από παιδιά?

Τίνα:Σίγουρα ναι.Η Εύα ήταν το fashion icon του σχολείου καθώς της άρεσε το ιδιαίτερο ντύσιμο,πειραματιζόταν με διαφορετικά στυλ,τολμούσε να αλλάζει συχνά το χρώμα των μαλλιών της και πάντα ξεχώριζαν οι επιλογές της.Ήταν εκείνη που έφτιαχνε και έραβε με τα παιδικά της χεράκια ρούχα για τις Barbie και τις κούκλες μας...
Εάν δεν ήταν καθηγήτρια σίγουρα θα ήταν σχεδιάστρια μόδας αφού ακόμα και σήμερα μεταμορφώνει οτιδήποτε παλιό στο απόλυτο trend!Mεγάλωσα δίπλα της,ήταν πάντα το πρότυπό μου και δεν θα μπορούσα κι εγώ να μην αγαπήσω τη μόδα από παιδί.

Απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες?

Εύα:Απευθύνεται σε όλους εκείνους που έχουν πάθος με τη μόδα και το στυλ και τους αρέσουν οι χειροποίητες δημιουργίες.

Στο εξωτερικό οι fashion bloggers έχουν πολύ μεγάλη επιρροή.Εδώ στην Ελλάδα τι ισχύει?

Τίνα:Η βιομηχανία της μόδας στο εξωτερικό είναι τεράστια και έτσι οι fashion bloggers έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε συνεχή shows,events κτλ.Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς δεν δίνονται οι ίδιες ευκαιρίες για να προβληθείς και να γίνεις "fashion influencer". Όμως φυσικά και υπάρχουν Ελληνίδες bloggers με φανατικό κοινό που τις εμπιστεύονται marketers για να προωθήσουν το brand τους.


Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον?

Εύα: Όνειρό μας είναι να φτιάξουμε τη δική μας συλλογή ρούχων με την υπογραφή των "SISTERHOOD.K"