Ο Κύριος Ακατάλληλος

Ε καλά να πάθουμε... Τι τα θέλουμε τα παλιοσελοτέιπ; Δεν μας φτάνει η δική μας κόλλα; Να κολλήσουμε δηλαδή και να μην ξεκολλάμε με τίποτα; Γιατί έτσι πάει. Το βλέπουμε από την αρχή. Οι ενδείξεις είναι εκεί. Είναι απλό αλλά και τόσο σύνθετο. Ο Κύριος Ακατάλληλος δεν κάνει για μας. Ένα α στερητικό κάνει όλη τη διαφορά. Δεν είναι απλά μη κατάλληλος είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ.
Πεθαίνουμε, λιώνουμε, τον θέλουμε και αυτός μας δίνει κομματάκια σελοτέιπ...μετρημένα γιατί δεν μπορεί περισσότερα..(είναι και αυτά τα άτιμα τα δοντάκια που τον περιορίζουν).Στις ατελείωτες συζητήσεις με τις φίλες μας απαντάμε στις ερωτήσεις τους" Καλά εσείς δεν ξέρετε πώς είναι όταν είμαστε μαζί".
Και περνά ο καιρός και εμείς περιμένουμε. Περιμένουμε το θαύμα.Το σελοτέιπ να γίνει σαλιγκάρι. Γελοίο δεν σας φαίνεται; Και όμως εμείς είμαστε αυτές. Μη νιώθετε χαζές.Απλά την πατήσαμε. Η μεγαλύτερη ξελογιάστρα που ακούει στο όνομα Αγάπη μας έβαλε κάτω και μας άλλαξε τα φώτα. Αυτή η πλανεύτρα που ρίχνει πέπλα, θολώνει τη ματιά, φουσκώνει σαν ορμητικό ποτάμι το αίμα, ωραιοποιεί, καθαγιάζει και δημιουργεί ελπίδες. Περιμένουμε λοιπόν ότι θ'αλλάξει και στην πορεία δεν το χουμε σε τίποτα να γίνουμε εμείς σελοτέιπ.
Όσο περιμένουμε δε, τόσα περισσότερα σπασίματα αποκτάμε στο κέλυφος μας και δεν μας φτάνει ούτε η δική μας βλέννα για να επουλώσουμε τις πληγές μας. Στην περίπτωση μας ούτε η κόλλα παντοκολλητής με το γερανό δεν μπορεί να τα φτιάξει.
Στα κομμάτια λοιπόν τα σελοτέιπ...γιατί να μην προτιμήσουμε τις κόλλες, τα συρραπτικά, τα αυτοκόλλητα: Ρε αδελφέ τόσα υλικά συγκόλλησης μπορούμε να βρούμε και με κάποιο θα κολλήσουμε καλύτερα.Γι'αυτό....
Αγαπημένο μου σελοτέιπ λυπάμαι. Ήταν ωραίες οι στιγμές που "κολλήσαμε" αλλά στην τελική εγώ είμαι ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ!!

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση