Γράμμα στον Άγιο Βαλεντίνο

 

Αγαπημένε δε θα σ'αποκαλέσω. Μας έχεις βγάλει την πίστη. Στα 'χω πολλά μαζεμένα. Θα στα πω λοιπόν άλλη μια φορά μπας και τα καταλάβεις.

Κανονικά γράμμα στον Άγιο Φανούριο θα 'πρεπε να στείλω μήπως και φανερώσει καναν βάτραχο. Ναι καλά λέω βάτραχο...γιατί τους είδαμε και τους πρίγκηπες, με το που τους φιλάς ως δια μαγείας γίνονται βάτραχοι. Οπότε καλύτερα βατράχια εξ αρχής. Καλύτερα άλλωστε να κοάζω παρά να νιαουρίζω παραπονιάρικα για λίγη προσοχή.

Στα δικά μας λοιπόν... μην ξεχνιόμαστε. Άγιε Βαλεντίνε μου που ξοδεύεσαι; Μάλλον σε likes και καρδούλες. Τι κακό μας έχει βρει; Δεν είναι ότι Σ'αναζητώ μόνο στις 14 Φλεβάρη, είναι που 'σαι γενικώς χαμένος. Βασικά για τις 14 ούτε που με νοιάζει. Ας γιορτάζεις εσύ παρέα με αρκουδάκια και καρδούλες και άσε με εμένα να γιορτάζω τις υπόλοιπες 364 μέρες. Για να γιορτάσω όμως πρέπει να βρω και να φιλήσω το βάτραχο μου.

Και εδώ μπαίνεις εσύ Βαλεντίνε μου. Αφού ξέρεις τόσο καλά τον Έρωτα και το διατυμπανίζεις κάθε χρόνο, κάνε του μια κουβεντούλα. Έχει γίνει τόσο ακριβοθώρητος και πιο πιθανό είναι να βρούμε ψύλλο στ' άχυρα. Πες του ακόμα ν' αρχίσει να σεργιανά σε γνώριμα μέρη και όχι πίσω από οθόνες και τσιτάτα μηνύματα. Πολύ καλά κάνει και έχει λόξυγγα γιατί όλοι παραπονιούνται πως μας έχει φτυσμένους και δεν μας καταδέχεται. Εντάξει αρκετά μας τιμώρησε. Κάναμε και 'μεις τα λάθη μας αλλά ας αρχίσει να γυαλίζει το τόξο του και ας βγάλει σιγά σιγά από τη φαρέτρα  τα βέλη του. Έτοιμοι είμαστε να τα δεχτούμε. Ήδη φροντίζω να κάνω χώρο στην καρδιά μου ν'αντέξει ακόμα μια λαβωματιά. Ας πάρει πες του μπόλικα τόξα, ακολουθεί ουρά κόσμου πίσω μου.

Αν το κάνεις αυτό για μένα Βαλεντίνε μου μπορεί και γω να σε γιορτάσω του χρόνου. Καλά εγώ κάθε μέρα θα σε τιμώ όχι για του Αγίου Βαλεντίνου αλλά για τη χάρη που μου 'κανες να μιλήσεις στον ΈΡΩΤΑ!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση